Sing a Song @ Christmas Dinner door Jan Groot Muziek bij Netl
Datum: dec 13, 2018 18:30:00
Details : Donderdag 13 december treden leerlingen van Jan Groot Muziek op tijdens Sing a Song @ Christmas Dinner. Net als vorig jaar vindt dit evenement plaats bij Netl de Wildste Tuin.
Aanvang 19.00 uur, zaal open 18.30 uur.
Verder is er deze avond een speciale act. Toneelvereniging St. Genesius treedt op met éénakter (ook gespeeld op het éénakter festival op 25 november).Persbericht:

Degenen die Kerstmis dit jaar op een bijzondere wijze willen inluiden, kunnen donderdag 13 december naar Netl komen voor Sing a Song @ Christmas Dinner. In het sfeervolle restaurant van Netl wordt dan een gevarieerd vijfgangen-diner geserveerd.

Tussen de gangen door zijn er optredens door leerlingen van Jan Groot Muziek. Op het programma staat een aantal kerstpopsongs van onder ander Megan Trainor, Justin Bieber, Sara Bareilles en Jester Hairston. Special act deze avond is een optreden door toneelvereniging St. Genesius met de eenakter “Zing nog een liedje voor mij”. Hoewel de titel anders doet vermoeden is dit een kort toneelstuk over een moeder-dochter relatie. Uitgebreide programma-informatie is te vinden via www.jangrootmuziek.nl. Hier is ook informatie te vinden over de menukaart.

Dit evenement is toegankelijk bij deelname aan het diner. De toegangs- danwel dinerprijs vanaf 12 jaar bedraagt € 29,50, voor kinderen van 3 tot 12 jaar € 14,75. Om hierbij aan te kunnen schuiven kan een mailbericht gestuurd worden naar info@netl.nl of info@jangrootmuziek.nl.

Telefonische opgave via 0527-203043 of 06-21497769.

Sing a Song @ Christmas Dinner

Locatie: Netl de Wildste Tuin, Leemringweg 19 te Kraggenburg

Tijd: donderdag 13 december 19.00 uur, het restaurant is open vanaf 18.30 uur.


Meer informatie op de website van Jan Groot Muziek.