Inloopspreekuur zorg en welzijn
Datum: jul 3, 2018 10:00:00
Details :

Koffietijd start met inloopspreekuur op gebied van zorg en welzijn.

U weet het vast nog wel: Op 17 april was er tijdens Koffietijd een informatief thema over “Langer thuis blijven wonen”. We kregen van vertegenwoordigers uit de praktijk, op die ochtend, de nodige algemenen informatie over de wijkverpleging, het huren bij Mercatus en over de WMO. Vele mensen kwamen erop af. En na de pauze was er volop gelegenheid voor de meer persoonlijke omstandigheden. Er werd volop gebruik van gemaakt. Er bleek behoefte aan te zijn. Daar willen we graag op inspelen. Daarom is in overleg met de bovengenoemden, werkgroep Omzien en onze buurtwerkster Nancy Kamstra besloten tot een:

Inloopspreekuur: dinsdag 3 juli vanaf 10 u. tot rond 11 uur  in ‘t Klokhuis

Dus heeft u vragen of opmerkingen op gebied van uw welbevinden, zorg en welzijn, op dit moment, of wellicht vooruit denkend, dan kunt u gewoon binnen lopen tijdens Koffietijd. U heeft dan volop de gelegenheid in vertrouwen, één op één uw verhaal te doen bij een van de specialisten.

Ieders verhaal en situatie is uniek. Dus als er een vervolg gesprek nodig is, met een specialist voor uw verhaal, kan en zal dat met u worden afgesproken. De diverse organisatie werken in onze polder heel goed samen (team Doen), en weten elkaar te vinden om tot een oplossing te komen.

 Wellicht gaat uw vraag over de situatie van uw partner, uw ouder, kind of ander familielid, of een kennis, buurman of -vrouw. Ook dan bent U dus van harte uitgenodigd om gebruik te maken van dit spreekuur. Heel is dichtbij in uw dorp en het is laagdrempelig. Een afspraak maken is niet nodig.

De intentie is om ongeveer een keer per kwartaal het inloopspreekuur te organiseren.            Noteer gerust ook alvast het volgende spreekuur op dinsdag 9 oktober.

Intussen is “Koffietijd” er elke dinsdag-morgen, ook in de zomer, tussen 10 en 12 uur in ‘t Klokhuis.

U bent natuurlijk van harte welkom, en! hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Namens de Werkgroep Koffietijd:

Gien Rinsma, Helma Langeweg, Harry Engels