Sing a Song @ the Garden
Datum: jun 24, 2018 15:00:00
Details :

Voor het vierde achtereenvolgende jaar is er op zondag 24 juni Sing a Song @ the Garden. Leerlingen van Jan Groot Muziek zingen en begeleiden zichzelf op piano met popsongs van de jaren zeventig tot heden. Behalve meer ervaren leerlingen zijn er ook dit keer weer enkele nieuwe talenten die voor de eerste keer aan het publiek laten horen wat ze de afgelopen tijd geleerd hebben. Op het programma staan nummers van onder andere Dua Lipa, Tom Odell, Racoon, Halsey en Stef Bos. Informatie over het programma is te vinden op www.jangrootmuziek.nl.
Het bijzondere van dit optreden is dat het plaatsvindt in de tuin. Er valt dus veel meer te genieten dan alleen muziek. Ruim voor aanvang (vanaf 13.00 uur is de tuin toegankelijk) en na afloop van het optreden kun je genieten van bloemen en planten, de vijvers, leuke hoekjes of van de rust in de tuin. Of ga gewoon voor de gezelligheid even 'een terrasje pakken'.

Alle gegevens op een rijtje:
Sing a Song @ The Garden
Lokatie: de tuin van Jan Groot Muziek, Zwartemeerweg 32b, Kraggenburg
Datum: zondag 24 juni
Aanvang concert: 15.00 uur, tuin open vanaf 13.00 uur.

Entree gratis.

Het aantal te ontvangen bezoekers is beperkt. Om dit evenement te kunnen bijwonen kan een mailbericht gestuurd worden naar info@jangrootmuziek.nl.