Wildeburg Festival voor derde keer in Netl de Wildste Tuin
Datum: 13 juli 2018 00:00 tot 15 juli 2018 23:59
Details :

Het uitverkochte muziekfestival Wildeburg komt voor de derde keer naar Netl de Wildste Tuin. Van donderdag 12 juli tot en met maandag 16 juli zijn bezoekers uit het hele land welkom voor een weekend vol muzikale en creatieve uitspattingen. Van vrijdag tot en met zondag komen er vele internationale en Nederlandse artiesten optreden. Daarnaast zijn er meer dan twintig mobiele keukens, plekken om te ontspannen, een marktje en een heuze dorpskrant.

''Dit jaar komen er weer allerlei nieuwe vertoningen naar het festivaldorp. We zijn alweer bijna een jaar bezig om alle verwachtingen waar te maken en staan ontzettend te trappelen om de poorten te openen!'' Sijmen Stronks - Organisator Wildeburg

''Het 'Brandpunt' is niet alleen voor Wildeburg, maar ook voor Netl een super mooie toevoeging. Ik zie al helemaal voor me hoe hier vele kampvuursessies gehouden gaan worden!'' Paul Niezen - Organisator Wildeburg

Nieuw dit jaar is het blijvend kunstwerk; het 'Brandpunt'. Dit is een grote vuurplaats omringd door bomen van staal. Het is een plek om te ontspannen en te inspireren met workshops en sprekers. Het is gemaakt door ATM Modelart; zij bouwden vorig jaar ook al het blijvend kunstwerk de 'Tuureluur'.

Wildeburg is enorm in populariteit gegroeid sinds haar begin. De eerste editie werd bekroond met de ''Gouden Kabouter'' voor beste nieuw festival en afgelopen jaar was de vraag naar kaarten vele malen groter dan het aanbod. Daarom maakte de organisatie dit jaar gebruik van een loting om te bepalen wie kaarten kon kopen. In Nederland is Wildeburg het enige festival wat op deze manier haar kaartverkoop doet.

Netl de Wildste Tuin is van 6 t/m 19 juli helemaal gereserveerd voor Wildeburg en is alleen toegankelijk met een festivalticket.

WILDEBURG

13.14.15. juli
Netl de Wildste Tuin, Kraggenburg

www.wildeburg.nl