Open tuin, Pronkjewail op 't Nije Laand, Hertenweg 5
Datum: sep 15, 2018 11:00:00
Details : In het weekend van zaterdag 15 en zondag 16 september, van 11 tot 16 uur, stellen Eiko de Vries en Eveline Volmer hun tuin weer open voor het publiek. Op hertenweg 5 wordt u van harte uitgenodigd om te genieten van de prairietuin met vele grassen, die dan op z'n mooist is.

Over de drempel geholpen
"Reeds vele malen hadden we onszelf de vraag gesteld: zullen we onze tuin openstellen voor een groter publiek, of zijn we daar toch nog niet aan toe? Moet de tuin helemaal 'af', of is die nu al boeiend genoeg, ook voor anderen? De vraag om mee te doen aan de Open Tuinendagen rondom Kraggenburg op 30 juni en 1 juli heeft ons over de drempel gehholpen.

Met schitterend weer mochten wij als starttuin in totaal 260 bezoekers verwelkomen. De reacties van de bezoekers tijdens het weekend waren zonder uitzondering méér dan lovend; over onze tuin, over de standhouders en, zoals we van onze collaga tuineigenaren begrepen, ook over hun tuinen en de exposanten daar. Voor ons was daarbij een leuke ervaring te horen en te zien (door toegestuurde foto's van bezoekers) hoe anderen naar jouw tuin kijken en die beleven. Een pluim voor onze noeste arbeid van de afgelopen tien jaren.

Nu we over de drempel geholpen zijn, stellen wij onze tuin wederom open. Iedereen is van harte welkom!"