Plantjesdag
Datum: mei 6, 2017 10:00:00
Details : Na het grote succes van de afgelopen 4 jaar, organiseert Dorpsbelang samen met IGW Noordoostpolder ook dit jaar weer een plantjesdag. Tegen een kleine vergoeding worden uw bloembakken gevuld met mooie perkplanten. De bestuursleden van Dorpsbelang, enkele andere vrijwilligers en de teamleden van IGW komen in het dorp langs de deuren, tussen 10.00 en 13.00 uur.

De bedoeling van plantjesdag is dat de bewoners per huis in de gelegenheid worden gesteld om zijn/haar plantenbak te vullen met zomerbloeiers. Het plantgoed bestaat uit perkgoed en zomerbloeiers. Er wordt een kleine bijdrage gevraagd. Dorpsbelang ziet graag dat de bewoners persoonlijk bij de kar komen, omdat zij het ook ziet als een ontmoeting tussen buren in de straat. In de afgelopen jaren hebben in enkele straten de bewoners gezamenlijk voor een plantenbak bij ieder huis gezorgd. Dat werd het een fleurig gezicht in de straat.
Deze actie is in het dorp, maar ook bewoners van de buitenwegen zijn welkom. Zij zullen de kar met plantjes vast wel kunnen vinden in het dorp.
Als iedereen meedoet, is het dorp mooi versierd.