zaterdag 13 oktober 2018
Het leukste fruit-uitje in de herfstvakantie


De fruitpluktuin van Vink Fruitboerderij in Kraggenburg is tijdens de herfstvakantie van maandag 22 tot en met zaterdag 26 oktober iedere dag van 10.00 - 17.00 uur geopend. Trek je laarzen aan en ga lekker naar buiten. Pluk de mooiste en lekkerste fruitstukken en ga thuis aan de slag in de keuken. Tip: Red Prince of Roblos zijn lekkere handappels maar zijn ook geschikt voor appeltaart.

Het geplukte fruit wordt afgewogen en afgerekend in de boerderijwinkel, waar een compleet assortiment aan vers- en streekproducten beschikbaar is. Neem ook een kijkje in de fruitkeuken waar jams, fruitsauzen en stoofperen worden bereid.

Voor kinderen zijn er leuke spelletjes. Een gezellig en gezond fruit-uitje voor het hele gezin. De fruitpluktuin is gratis toegankelijk. Ook is er voor ieder kind een gratis glas appelsap.

Interesse in een eigen fruitboom? In november start het plantseizoen, in de fruitpluktuin is een specialist aanwezig die u alles kan vertellen over fruitbomen.

Vink Fruitboerderij is te vinden aan de Zuiderringweg 13-II te Kraggenburg. Informatie over de plukrijpe rassen en openingstijden zijn te vinden op http://www.vinkfruitboerderij.nl/pluktuin/.