woensdag 16 januari 2019
Klaas Eissens Kraggenburger ondernemer van 2018


Klaas Eissens Kraggenburger ondernemer van 2018

Tijdens het ondernemersontbijt bij Van Saaze in Kraggenburg werd Klaas Eissens door de ondernemers van Ondernemers Vereniging Kraggenburg (OVK) uitgeroepen tot Kraggenburger ondernemer van het jaar 2018.

De motivatie voor zijn uitverkiezing: ‘Klaas runt een uniek bedrijf in onze omgeving. Hij gaat mee met de nieuwste ontwikkelingen, zo heeft hij een drone om mooie beelden vanuit de lucht te maken. Hij is perfectionistisch en gaat tot het uiterste om een op maat gesneden product te leveren. Hij doet regelmatig pro deo werk voor verenigingen en is binnen en ver buiten de regio actief. Hij is filmproducent, regisseur en cameraman. Doet geluid, montage en multimediale presentaties allemaal zelf.’

Klaas Eissens zelf was compleet verrast. ‘Het was helemaal niet bij me opgekomen, dat een bedrijf als dat van mij in aanmerking kon komen voor deze titel. Ik sta altijd achter de camera en lever geen werkgelegenheid. Ik ben ontzettend blij en trots!’Klaas Eissens krijgt uit handen van René Botter, voorzitter OVK, de prijs overhandigd. 

Foto: Klaas de Jong