zondag 20 januari 2013
Multi Culti Kraggenburg Flevolands winnaar 'Kern met pit'


Flevolands winnaar Kern met Pit
 
We zijn supertrots want het project Razem/Samen, onderdeel van Dorpsbelang Kraggenburg, heeft de Kern met Pit prijs van Flevoland gewonnen. Dat werd zaterdagmiddag in 't Voorhuys in Emmeloord bekend gemaakt door wethouder Wouter Ruifrok van de Gemeente Noordoostpolder.
 
In heel Flevoland waren er 8 projecten die het predikaat 'Kern met Pit' verdienden. Elk project kreeg € 1000 als waardering voor het slagen van het project. Omdat ons project Razem/Samen werd uitgeroepen tot de winnaar van de provincie Flevoland, kregen we daarbovenop nog een prijs van € 1500 en daar zijn we heel blij mee. We mogen nu door naar de landelijke finale. De foto's zijn binnenkort op deze website te vinden.
 
Een fragment uit het juryrapport:
" Het project heeft veel publiciteit gekregen, en mag als zeer geslaagd worden betiteld. De jury waardeert dit project met het predicaat Kern met Pit, omdat het initiatief niet alleen professioneel is voltooid, maar ook omdat het met enige regelmaat de voortgang heeft gerapporteerd, en in elk persmoment heeft aangegeven dat het project gevolgd wordt door Kern met Pit."
Het gehele juryrapport is hier te vinden.
 
De prijs is ons mede gegund omdat we de meeste stemmen (137) hadden ontvangen via de website kernmetpit.nl. We willen alle stemmers hiervoor heel hartelijk bedanken!

Bekijk ook de website van Multi Culti Kraggenburg

De media berichtte als volgt over dit nieuws:
Omroep Flevoland (radio en tv)
De Noordoostpolder
De Flevopost

Op de foto v.l.n.r.: Namens het project Razem/Samen namen Guusta Verboom, Harry Engels en Wiola Nawrot de prijzen in ontvangst.