vrijdag 16 september 2016
Trefwoord extra start weerVorig schooljaar  bood de PKN-kerk Trefwoord-extra aan. Gezellige bijeenkomsten direct na schooltijd. Er deden wel tien kinderen mee. Dit schooljaar  zijn er opnieuw  bijeenkomsten: zes in het voorjaar en zes in het najaar.

Trefwoord-extra begint altijd met samen iets drinken waarna er een Bijbelverhaal wordt verteld. We doen dat met behulp van poppetjes en ander materiaal zodat kinderen het verhaal niet alleen horen maar ook voor zich zien. Er volgt een gesprek over het verhaal. Kinderen worden aan het denken gezet. Wat betekent zo’n oud verhaal? Tenslotte kunnen kinderen knutselen en spelen naar aanleiding van het verhaal en het gesprek.  Het accent van Trefwoord-extra ligt op het ontdekken wat geloof kan betekenen.

Wil je meedoen? Dat kan. Bij voldoende deelname maken we twee groepen.

Voor kinderen van groep 1 t/m 4 maandagmiddag van 15.15 uur tot 16.15 uur op 3, 10, 24 en 31 oktober en 7 en 14 november 2016.

Voor kinderen van groep 5 t/m 8 maandagmiddag van 16.30 uur tot 17.30 uur op 3, 10, 24 en 31 oktober en 7 en 14 november 2016.

Er zijn geen kosten verbonden aan Trefwoord-extra en wordt gegeven in zaal D van de kerk.

Trefwoord-extra wordt gegeven door Liesbeth Winters,

zij kan ook meer informatie geven. (tel 252396 of pastorliesbethjonas@hetnet.nl)

U kunt uw kind voor Trefwoord-extra ook aanmelden bij Liesbeth.  

Graag uiterlijk 28 september.

 

NB:

Naast Trefwoord-extra biedt de PKN-kerk nog enkele activiteiten aan voor kinderen. Er is kinderkerk op de eerste zondag van de maand, basiscatechese, vrijdagavondclub en jeugdkerk. Kijk daarvoor op www.pknkraggenburg.nl