zondag 23 oktober 2016
Geslaagde 'Koffietijd' rond het thema: “Kleur en Stijl”Op dinsdagochtend 18 oktober heeft kledingadviseur Sandra van Regenmortel op een boeiende wijze inzicht gegeven wat de effecten zijn van de kledingkeuze op onze uitstraling: Hoe ziet een ander ons? Dit deed zij tijdens de wekelijkse 'Koffietijd'.
"Een goede passende keuze heeft het prachtige effect waar u van binnenuit van begint te stralen. Het kan uw zelfvertrouwen versterken. De kunst is de aandacht te trekken naar uw sterke kanten, en van de wat mindere, de aandacht wat af te leiden," aldus Sandra.
D.m.v. een overzichtelijk Power-Point presentatie werd uitleg gegeven over het belang van het weten wat uw kleurtype is, een zomer-, herfst-, winter- of lentetype. Ook kreeg het inspelen op de verschillende typen lichaamsbouw de aandacht: A, O, V, H of een 8 postuur.
Aan de hand van  verschillende kledingstukken werden voorbeelden gegeven van die effecten.
 
Er waren heel veel vrouwelijke dorpsgenoten op dit thema afgekomen. En ja, al zou je het niet direct verwachten, er waren ook mannen. Logisch eigenlijk, want ook daarvoor gelden in principe dezelfde kleding- en kleuradviezen.
 
Na afloop werd er nog druk nagepraat en tussen de kleding gesnuffeld. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde ochtend.