woensdag 25 januari 2017
Ramon Potappel Kraggenburger ondernemer van het jaar


Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Ondernemersvereniging Kraggenburg werd Ramon Potappel van Partycentrum De Voorst uitgeroepen tot ondernemer van het jaar. Naast het partycentrum runt Potappel pannenkoekenhuis De Strooppot, Groepsaccommodatie De Appelhof, het speel- en doerak De Voorst en verzorgt hij catering en maaltijden voor bedrijven en groepen.  

Potappel is inmiddels 22 jaar ondernemer in Kraggenburg. Hij heeft vijf vaste medewerkers in dienst en in het hoogseizoen 22 oproepkrachten. Hij is altijd vernieuwend geweest binnen zijn bedrijf. Soms door kleine veranderingen aan te brengen, zoals een nieuw speeltoestel in het speel- en doepark en soms in het groot, zoals de bouw van de groepsaccommodatie en de verbouw van het café tot pannenkoekenrestaurant en de aanbouw van de serre. 

De veelzijdige onderneming trekt veel mensen aan, ook van buiten de Noordoostpolder. Ramon is blij verrast met zijn prijs. ‘De ondernemers uit Kraggenburg versterken elkaar, doordat we hier met meerdere recreatieve bedrijven vlak bij elkaar gevestigd zijn en prima naar elkaar door kunnen verwijzen. Bedankt!’