Vorig jaar kon op het allerlaatst de tweede editie van de dorpsquiz niet doorgaan, en hebben we als alternatief een pubquiz georganiseerd. Dat was een leuk alternatief, maar we hebben nu het quizboek weer tevoorschijn gehaald
Op woensdag 28 december a.s. gaan wij de 2e editie van de Grote Dorpsquiz te organiseren.
Geef je uiterlijk 15 december bij ons op via dorpsquizkraggenburg@gmail.com. en onder vermelding van je teamnaam.

Op woensdag 28 december om 17.00 uur mogen alle teams het quizboek ophalen bij Van Saaze (kosten: 25 euro per team, cash betalen). In het boek staan tientallen vragen én opdrachten die je als team binnen een paar uur moet oplossen. Dezelfde avond om 21.00 uur moet je namelijk het vragenboek met de oplossingen weer inleveren. Het team met de meeste punten wint de beker én de eeuwige roem.( uitslag 14 januari)


Weet jij veel van de geschiedenis van Kraggenburg? Of kom je hier net wonen maar ben je wel handig met Google en goed in puzzelen? Kun jij een mooie foto maken of proef jij het verschil tussen andijvie en postelein? Dan ben jij de ideale kandidaat om mee te doen met de quiz!

De quizcommissie denkt dat dit evenement ook erg leuk is voor nieuwe bewoners van ons dorp: het is een mooie manier om je nieuwe buren/buurt beter te leren kennen. Dus: heb je nieuwe buren, of ben jij zelf een nieuwe bewoner die wel zin heeft in een leuke activiteit? Zoek elkaar dan op en vorm een team. De vorige editie van de Dorpsquiz heeft geleerd dat het ook slim is om verschillende generaties bij elkaar te brengen in een team. Dus wees creatief en kijk naar minder voor de hand liggende mogelijkheden als je je team samenstelt. We adviseren een minimale teamgrootte van 6 personen.

Op zaterdag 14 januari zullen we de uitslag bekend maken. Dan wordt iedereen om 20.00 uur weer uitgenodigd om bij Van Saaze de prijsuitreiking bij te wonen.

Commissie Dorpsquiz 2022: Annemieke Janse, Harrie Veldhuis, Pieter van der Veen, Yvonne de Hamer, Jan van de Graaff, Freerk Jan de Haan en Erna Balk