Belangstelling voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) ?
Geef je hier op !
Meer info staat in  dit nieuwsbericht.

Fysiotherapie Vollenhove Blokzijl houdt 1 dag per week spreekuur bij Salon Geniet aan de Voorstraat 34 A. Zo is de fysiotherapie ook voor de bewoners in Kraggenburg en omgeving dichtbij huis.

Binnen de praktijk hebben zij vele specialisaties in huis: Manuele therapie, Bekkenfysiotherapie, Kinderfysiotherapie, Oedeemfysiotherapie en Psychosomatische oefentherapie. Daarnaast bieden zij beweegprogramma's aan voor COPD, hartfalen en diabetes. Ook voor begeleiding in het herstel na het doormaken van COVID-19 bent u bij hen aan het juiste adres.

Hun aanpak is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke situatie. Indien nodig kunnen zij voor het bevestigen van de diagnose gebruik maken van echoapparatuur. Vervolgens stemmen zij hier het behandelplan op af.

Goed om te weten is dat u zonder verwijzing van uw huisarts een afspraak kunt maken. Indien noodzakelijk, dan is ook behandeling aan huis mogelijk. 

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website Voor het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar op: 0527 241509 of per mail naar info@fysiovollenhove.nl.