De coronamaatregelen zijn versoepeld. In het dorp zijn er wensen en is de behoefte om andere mensen weer eens te zien en te ontmoeten, na zo'n lange tijd van lock down.
Beide punten zijn voor het bestuur van het dorpshuis aanleiding geweest om alsnog te bekijken of het Klokhuis toch weer open kan. Dat is een positief besluit geworden en met ingang van maandag 13 juli is het Klokhuis weer open voor activiteiten en bijeenkomsten.

Bij gebruik en bezoek van het Klokhuis gelden er vanzelfsprekend afspraken en protocollen en de anderhalve meter moet worden gehandhaafd. Op die manier zorgen we, met zijn allen, er voor dat het zo veilig mogelijk is.
Betaal per voorkeur via pin, maar er mag contant worden afgerekend met gepast geld.

Het spreekt vanzelf om het Klokhuis niet te bezoeken als u klachten heeft, mede om ook andere bezoekers niet te besmetten.

Afspraken voor het gebruik van het Klokhuis kunnen weer worden gemaakt bij de beheerder: Abel van der Zwaag 06 1031 2720

Het bestuur van het dorpshuis wil hiermee een bijdrage te leveren aan het weer op gang komen van sociale activiteiten in ons dorp.