Belangstelling voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) ?
Geef je hier op !
Meer info staat in  dit nieuwsbericht.

Inmiddels hebben we allemaal te maken met het 'nieuwe normaal', waardoor afstand houden de norm is geworden en evenementen niet kunnen worden gehouden. Gelukkig zijn er in Kraggenburg al de nodige Corona-proof activiteiten georganiseerd en ook op Koningsdag heeft STEK zich ingezet om er toch een leuke dag van te maken!

Koningsdag begon traditioneel met het hijsen van de vlag en de speech van AndrĂ© Verwer, voorzitter van Dorpsbelang. Dit was voor de voorzitter zijn tweede Koningsdag speech in Corona-tijd; op afstand en met slechts een handjevol mensen, die hun uiterste best hadden gedaan er feestelijk uit te zien. 

Via Facebook was er een oproep gedaan de straten zo leuk en origineel mogelijk te versieren en daar hebben diverse dorpsgenoten gehoor aan gegeven. Vanaf 11:00 uur kon er gestart worden met de speurtocht; het weer was ons goed gezind. De teams speurden enthousiast door het dorp op zoek naar de juiste juiste oplossing. Als die was gevonden kon er als verrassing een heerlijk ijsje worden opgehaald bij 't Hoekje. 

 

leeuw koningsdag