Informatieochtend over openbaar vervoer bij "Koffietijd"
Dinsdag 17 mei om 10.00 uur in het Klokhuis

Ja, ja denken we dan. Pak toch maar de auto, of dichterbij op de fiets. Die hebben we namelijk net als de meeste polderbewoners, al thuis staan. Dat kennen we. Want hoe werkt het eigenlijk, is het duur? O ja, je hebt OV-pasjes, die heb je toch nodig, want zo betalen kan toch niet meer.
Kun je zomaar bij een bus opstappen, en hoe zit het dan met aansluiting op de trein? Of met het overstappen, met die poortjes? O, ja, je hebt ook daluren. Wat een gedoe allemaal. Onbekend, maakt onbemind.
Maar ja, zou het toch niet handig kunnen zijn de bus of de trein wel een keer te kunnen gebruiken?

Om hierin toch wat bekender te worden, er meer van te weten, is er bij Koffietijd een informatieochtend over het Openbaar Vervoer

OV-Ambassadeurs zullen er alles over kunnen vertellen, zodat u bekender kunt worden met het Openbaarvervoer. Dat het allemaal minder spannend wordt. Hoe u er goed gebruik van kunt maken en waar u op moet letten. En als u vragen of ervaringen hierover heeft, dan is er genoeg gelegenheid die te stellen. Informatiefolders zijn ook beschikbaar.
Ook kunt u zich opgeven voor een proef-reisje, om het e.e.a. te ervaren, waaronder het opladen van de OV-betaalpas en het in- en uitchecken.

Wie weet is het Openbaar Vervoer dan toch een goed alternatief om ergens heen te gaan.

Ongetwijfeld zal het een interessante ochtend worden. Dus een aanrader.
Lijkt het u ook interessant en gezellig, noteer dan alvast 17 mei, en neem gerust iemand mee. De toegang is gratis en opgeven is niet nodig. Iedereen is welkom.

 “Koffietijd”, is er elke dinsdagochtend tussen 10 en 12 uur, in “het Klokhuis”.
U bent natuurlijk van harte welkom, de koffie (en thee) staat voor u klaar.