70 jaar | Grote Dorpsquiz
Datum: dec 28, 2019 16:00:00
Details :

Wat doe jij tussen Kerst en Oud- en Nieuw? Bankhangen voor de tv? Boodschappen doen voor oudjaarsavond? De kerstkaarten nog eens lezen? Of ga je met je vrienden/familie/buren je stinkende best doen om de winnaar te worden van de Dorpsquiz Kraggenburg?

De dorpsquiz wordt georganiseerd vanwege het 70-jarig bestaan van Kraggenburg. Je kunt je opgeven met een team waarmee je enkele tientallen vragen gaat beantwoorden en een aantal doe-opdrachten gaat doen. Kraggenburgers én niet-Kraggenburgers zijn allemaal van harte welkom. Hoe groot het team is maakt niet uit, maar we denken dat 6-12 personen de ideale grootte is. Op zaterdag 28 december haal je om 16.00 uur het vragenboek op bij Van Saaze. Om 21.00 uur lever je het, met je hele team, weer in. Daarna kun je nog uren met je team, en de andere teams, napraten bij Van Saaze waar we er een leuke muzikale avond van gaan maken.

Twee weken later, op zaterdag 11 januari, worden de antwoorden en het winnende team bekend gemaakt. Voor dit evenement worden alle Kraggenburgers, deelnemers en niet-deelnemers, van harte uitgenodigd bij Van Saaze. Het winnende team krijgt een prachtige trofee én de eeuwige roem.

De vragen zijn zeer gevarieerd: van sport en spel tot historie, over het buitengebied en de dorpskern, van eten en drinken tot puzzels. Veel, maar niet alle vragen gaan over Kraggenburg. Het ideale team is dus gevarieerd van samenstelling.

Aanmelden kan door uiterlijk 15 december een mailtje te sturen naar dorpsquizkraggenburg@gmail.com.  We willen graag van je weten wat de naam van je team is, en wie de teamleden zijn.

Bekijk ook de video.

Commissie Dorpsquiz 2019 (in opdracht van Dorpsbelang): Annemieke Janse, Marijke Benedictus, Pieter van der Veen, Yvonne de Hamer, Jan van de Graaff, Harrie Veldhuis en Erna Balk
Een speciale activiteit in het lustrumjaar.