Kleinkunstcafé
Datum: jun 12, 2019 20:30:00
Details :

Woensdag 12 juni vanaf 20.30 uur is er een Kleinkunstcafé in de tuin van Jan Groot Muziek aan de Zwartemeerweg 32b in Kraggenburg.

Het programma begint met het duo Marian Besseling (zang/piano) & Laura Dorland (altsaxofoon), daarna soliste Wilma Phillipson (zang/piano) en als laatste het duo Karianne Koeman (zang/gitaar) & Ellen Postma (zang/piano). Zij brengen een programma met Nederlandstalige popsongs en kleinkunst- en cabaretliedjes van onder andere Herman van Veen, Bløf, Bram Vermeulen en Boudewijn de Groot. De entree is gratis.

Het aantal plaatsen is beperkt. Als je dit evenement wilt meemaken stuur dan even een e-mail. Of stuur een sms- of Whatsapp bericht naar 06-21497769. Die het eerst komt die het eerst maalt. Neem in elk geval een tuinstoel mee.

Als het ’s avonds warm genoeg is dat de tent open kan en er ook publiek buiten de tent kan zitten dan kunnen we meer bezoekers ontvangen. Maar voor warme avonden is het best vroeg in het jaar.

Voor uitgebreide informatie over het programma klik hier.

Het kleinkunstcafé wordt georganiseerd in het kader van het 10-jarig bestaan van Jan Groot Muziek.Foto: Jan Groot Muziek