maandag 25 maart 2019
Kavels Kraggenburg Zuid gaan in de verkoop


In Kraggenburg Zuid zijn dertien bouwkavels beschikbaar voor de bouw van koopwoningen. Inschrijven voor de loting kan van vrijdag 29 maart tot en met maandag 22 april.

De loting vindt plaats op dinsdag 7 mei. In juni start gemeente Noordoostpolder met het bouwrijp maken van de bouwgrond. Informatie over deze kavels en hoe u zich inschrijft voor de loting vindt u op www.noordoostpolder.nl/kavels.

Foto: Gemeente Noordoostpolder

Verschillende woningtypen in Kraggenburg Zuid fase 1A
Er zijn circa acht twee-onder-een-kapwoningen en vijf vrijstaande woningen gepland. Nieuwbouw Advies Flevoland ontwikkelt vier van de twee-onder-een-kapwoningen. De andere negen woningen gaan particulier in de verkoop. Het wordt een duurzame wijk zonder aansluiting op het aardgasnetwerk.

Naar verwachting kunnen de eerste woningen in het najaar van 2019 gebouwd worden. Wethouder Wiemer Haagsma: “Voor het plan Kraggenburg Zuid hebben we nauw samengewerkt met dorpsbelang, omwonenden en toekomstige bewoners. Ik kijk er naar uit dat er nu echt gebouwd gaat worden.”

Heeft u vragen over de aankoop van een kavel of wilt u een afspraak maken? Neem contact op met Team Vastgoed via mijnbouwkavel@noordoostpolder.nl. Bellen kan ook via (0527) 63 39 11.