zaterdag 30 maart 2019
Inschrijving nieuwbouwkavels Kraggenburg Zuid (“kavel Penders”) gaat van start


In Kraggenburg Zuid (“kavel Penders”) zijn 13 bouwkavels beschikbaar voor de bouw van koopwoningen. Inschrijving voor de loting kan vanaf vrijdag 29 maart t/m maandag 22 april.

De loting vindt plaats op dinsdag 7 mei. In juni start de gemeente Noordoostpolder met het bouwrijp maken van de bouwgrond. Naar verwachting kunnen de eerste woningen in het najaar van 2019 gebouwd worden.

Alle (detail) informatie over de kavels en hoe u zich inschrijft voor de loting vindt u op de site van de gemeente: https://www.noordoostpolder.nl/kraggenburg-zuid

Op dit moment zijn in Kraggenburg Zuid Fase 1a vier twee-onder-een-kapwoningen en 5 vrijstaande woningen gepland voor particuliere verkoop. Vier twee-onder-een-kapwoningen worden ontwikkeld door Nieuwbouw Advies Flevoland.

Het wordt een duurzame wijk zonder aansluiting op het aardgasnetwerk. Het plan voor deze nieuwe fase is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met het dorp. Lees hierover meer in het verslag van 9 oktober 2018.

In deze bijeenkomst over de nieuwbouwplannen in Kraggenburg is o.a. onderstaand kaartje gepresenteerd. Hierop ziet u in groen aangegeven de woningen voor particuliere verkoop en in geel die voor de ontwikkelaar Nieuwbouw Advies Flevoland.

Heeft u vragen over de aankoop van een kavel of wilt u een afspraak maken? Neem contact op met Team Vastgoed via mijnbouwkavel@noordoostpolder.nl Bellen kan ook via 0527 633 911