Belangstelling voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) ?
Geef je hier op !
Meer info staat in  dit nieuwsbericht.

Onze agenda

13 mei
Fietstocht voor jong en oud
Datum 13 mei 2021 11:00

Feestweekcommissie Kraggenburg organiseert een actieve fietstocht voor jong en oud waarbij er punten te verdienen zijn met het beantwoorden van vragen en het spelen van activiteiten. Dit jaar zijn er twee mogelijke fietsroutes. Éen kortere route van ongeveer 8 kilometer (kinderen tot en met ongeveer 9 jaar) en route van ongeveer 20 kilometer. Na afloop worden alle punten bij elkaar opgeteld en zal één team een kleine prijs in ontvangst mogen nemen. 

Om 11:00 uur start de eerste groep en daarna om de 5 minuten een nieuwe groep (kom dus niet te vroeg om oponthoud te voorkomen!) De start is bij het voetbalveld en er zijn geen kosten aan deze activieteit verbonden. Aanmelden kan vóór dinsdag 11 mei bij Joost Potters 06-29211947 of via het aanmeldformulier dat huis aan huis verspreid is. 

 Op zowel donderdag 13 mei als zaterdag 15 mei kunt u lootjes kopen voor de verloting met mooie prijzen. De verloting zal plaatsvinden tijdens de wandeltocht van 15 mei. 

 

15 mei
Happen en Stappen
Datum 15 mei 2021 16:30

Feestweekcommissie Kraggenburg organiseert een culinaire wandeling door het dorp en het Voorsterbos; happen en stappen dus! De wandeling is ongeveer 7 kilometer lang en onderweg kunt u genieten van de prachtige omgeving en diverse hapjes en drankjes. Opgeven kan in groepjes met inachtneming van de dan geldende maatregelen. 

Op zaterdag 15 mei om 16:30 uur start vanaf het voetbalveld de eerste groep, daarna start om de 5 minuten een nieuwe groep (kom niet te vroeg).

De kosten voor deze activiteit bedragen € 12 voor volwassenen en € 8 voor kinderen (4-12 jaar). Graag opgeven voor 8 mei bij Rico van der Stelt via telefoonnummer 06-22725464 of via het opgaveformulier dat huis aan huis is verspreid. 

Op zowel donderdag 13 mei als zaterdag 15 mei kunt u lootjes kopen voor de verloting met mooie prijzen. De verloting zal plaatsvinden tijdens deze wandeltocht. 

29 mei
WeiBlij kofferbakmarkt
Datum 29 mei 2021 10:00 - 17:00

Een kofferbakverkoop, lekker in de buitenlucht, met genoeg ruimte op het erf van Zuiderkrib, Zwartemeerweg 62 te Kraggenburg.

Wil je erbij zijn en één van de standhouders zijn of je muzikale talent laten horen? Geef je dan op via kofferbak@weiblij.nl

Voor meer informatie kijk op de website 

Tweets over Kraggenburg

Er zijn geen recente tweets gevonden.

Externe nieuwsberichten over Kraggenburg

Er zijn geen nieuwsberichten gevonden.